«Ουκ αρνησομεθα σε φιλη Ορθοδοξια, ου ψευδομεθα σε πατροπαραδοτο

«Ουκ αρνησομεθα σε φιλη Ορθοδοξια, ου ψευδομεθα σε πατροπαραδοτον σεβας. Εν σοι εγεννεθημεν, εν σοι ζωμεν, εν σοι κοιμησομεθα. Ει δε και καλεσει καιρος και μυριακις υπερ σου τεθνηξομεθα». (Ιωσηφ Βρυεννιος)

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΜΑΝΤΑΜ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ GAY PRIDE ΚΑΙ ΤΟΝ... ΕΠΙΤΑΦΕΙΟ Με μια προκλητική ανάρτηση στο Facebook, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολίασε τη στάση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για το Gay Pride και τα έκτροπα τα οποία δημιουργήθηκαν το Σάββατο. Aναφερόμενος στα αβγά που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Gay Pride, ο κ. Βαλλιανάτος έγραψε απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης : iefimerida ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ : You might also like:


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΜΑΝΤΑΜ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ

ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ GAY PRIDE ΚΑΙ ΤΟΝ... ΕΠΙΤΑΦΕΙΟ
Με μια προκλητική ανάρτηση στο Facebook, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολίασε τη στάση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για το Gay Pride και τα έκτροπα τα οποία δημιουργήθηκαν το Σάββατο.

Aναφερόμενος στα αβγά που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Gay Pride, ο κ. Βαλλιανάτος έγραψε απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης :

iefimerida 

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΔΙΑ  ΣΤΟΜΑΤΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ :



You might also like:

2 σχόλια:

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΜΑΝΤΑΜ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ
    ΤΟ ΧΟΥΣΟΥΡΙ !!!!
    ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ GAY PRIDE ΚΑΙ ΤΟΝ... ΕΠΙΤΑΦΕΙΟ
    Με μια προκλητική ανάρτηση στο Facebook, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολίασε τη στάση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για το Gay Pride και τα έκτροπα τα οποία δημιουργήθηκαν το Σάββατο.

    Aναφερόμενος στα αβγά που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Gay Pride, ο κ. Βαλλιανάτος έγραψε απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Είναι τα ήθη των προοδευτικούληδων. ομοφυλοφιλία, ανθελληνισμός, παραχάραξη ιστορίας, προστασία σε κάθε εγκληματία, αντιχριστιανισμός...Ωρα να τους δείξουμε ποιοί είναι πλειοψηφία σ αυτόν τον τόπο... ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΙDS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΛΛΕΣ (ΜΜΕ) http://seylianos.blogspot.gr/2012/06/gay-pride-facebook-gay-pride-gay-pride.html..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΙΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΑΙΣΧΗ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ......ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΚΕΥ Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή