«Ουκ αρνησομεθα σε φιλη Ορθοδοξια, ου ψευδομεθα σε πατροπαραδοτο

«Ουκ αρνησομεθα σε φιλη Ορθοδοξια, ου ψευδομεθα σε πατροπαραδοτον σεβας. Εν σοι εγεννεθημεν, εν σοι ζωμεν, εν σοι κοιμησομεθα. Ει δε και καλεσει καιρος και μυριακις υπερ σου τεθνηξομεθα». (Ιωσηφ Βρυεννιος)

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ Η διαφήμιση τους στο βίντεο δείχνει ότι χρησιμοποιήθηκαν ηθοποιοί και δη τύπου χόλλυγουντ. Επειδή οι Σιωνιστές (δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή μη Εβραίος) θέλουν την κατάργηση των εθνών, να φύγει η έγνοια και η ελπίς από Τον Θεόν και από τις παραδόσεις, ο ευκολότερος τρόπος να κάνεις τους πάντους όμοια ζώα είναι να τους ενώσεις τάχα υπό του κοινού εχθρού ήτοι των εξουσιών και τότε συνηθείζουν εις την κατάργηση θρησκείας, εθνικότητας, οικογένειας, γλώσσας και άλλων παραδόσεων και επειδή εκ φύσεως είμαι πιο εγώ δεν τα χάπτω αυτά, άλλωστε η μάσκα τους υποδηλοί δόλον και ψευτοτσαμπουκκά για να προσηλυτίζει τα πάντα, αγνά σου τα λέγω με φιλία αλλά αληθινά!!!! Δημιουργούν το πρόβλημα για να το λύσουν ψευδοαγγελικά. Στο χωριό μου λένε «ο Διάβολος έχει πολλά χέρια και πολλά πόδια…» Θέλουν να μας κάνουν ανώνυμους με αριθμοκωδικούς στις μάνδρες τους. Το υπαινίσσονται οι Κάρτες των Ιλλουμινάντων!!!!

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

Η διαφήμιση τους στο βίντεο δείχνει ότι χρησιμοποιήθηκαν ηθοποιοί και δη τύπου χόλλυγουντ. Επειδή οι Σιωνιστές (δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή μη Εβραίος) θέλουν την κατάργηση των εθνών, να φύγει η έγνοια και η ελπίς από Τον Θεόν και από τις παραδόσεις, ο ευκολότερος τρόπος να κάνεις τους πάντους όμοια ζώα είναι να τους ενώσεις τάχα υπό του κοινού εχθρού ήτοι των εξουσιών και τότε συνηθείζουν εις την κατάργηση θρησκείας, εθνικότητας, οικογένειας, γλώσσας και άλλων παραδόσεων και επειδή εκ φύσεως είμαι πιο  εγώ δεν τα χάπτω αυτά, άλλωστε η μάσκα τους υποδηλοί δόλον και ψευτοτσαμπουκκά για να προσηλυτίζει τα πάντα, αγνά σου τα λέγω με φιλία αλλά αληθινά!!!! Δημιουργούν το πρόβλημα για να το λύσουν ψευδοαγγελικά. Στο χωριό μου λένε «ο Διάβολος έχει πολλά χέρια και πολλά πόδια…» Θέλουν να μας κάνουν ανώνυμους με αριθμοκωδικούς στις μάνδρες τους. Το υπαινίσσονται οι Κάρτες των Ιλλουμινάντων!!!!

1 σχόλιο: